...

Dålig uppdatering innebär att jag är ute och njuter av dels det fina vädret, men även av att vara med min älskling, familj och vänner.

Torsdagen

Hur skönt är det inte när man vaknar av att solen skiner ute. För att göra detta "ännu" bättre så ska jag spendera min dag inomhus. Ja, du hörde rätt. Just nu är jag nog en av de blekaste människorna i Sverige. Jag ska jobba hela förmiddagen och sedan beger jag mig direkt till skolan vid halv tre för att gå på en avslutnings grej på Etour (turisminstitutet fö forskning). Kommer bli kul, dock slutar jag inte förrens i oktober/november, men med får jag iaf vara :)

Nu måste jag göra mig redo för dagen men jag avslutar detta inlägg med en dagens. Denna text säger allt den präglar just nu mitt liv!




Otroligt

Jag är vaken!! Woohoo! Har inte direkt sovit något under natten, somnade vid två och vaknade strax efter halv sex av ett ryck och vågade inte somna om igen. Så nu kommer jag att gäspa mig dagen igenom. Förhoppningsvis är detta början till att jag inte kommer att sova mig mornarna igenom och att jag somnar i tid. Vad bjuder dagen på idag då? Jo, vid åtta är det dags för uppsats och opponering där jag är biopponent. Kommer bli roligt :) Vid lunch blir det att skynda sig till jobbet för att jobba några timmar. Dom rikngde igår och det verkade lite kris då semestrar redan bröjat och någon var sjuk. Men det gör inget för mig för jag gillar att jobba, alltid lika roligt att vara där. Ikväll blir det date med Mari eftersom hon åker hem till sina föräldrar på fredag och sen åker jag till Stockholm, och när hon åker tillbaka för att hämta med "sitt liv" så är jag inte här. Blir nog lite bodybalance för att avsluta dagen!

Nu ska jag göra mig redo för denna fullspekade dag!


Hoppas du får en fin dag med sol och värme :)

Dagens

Denna tänkvärda bild är viktigt att man läser och tar till sig. DU kanske kan växa som människa, vem vet...




Vakna problem

Något är fel... Jag vaknar inte på morgonen längre. Igår kväll ställde jag fyra (!!!!) alarm, varav en låter som om någon står och slår på en kastrull vid ens öra. Men vaknade jag?! Nej såklart, jag vaknade tre timmar senare och undrade varför folk gick utanför mitt fönster och pratade, för klockan måste väl ändå vara runt 4 eller 5 på morgonen.. Nej, klockan var då strax efter 10!!!! Helt galet, har hållt på såhär någon vecka nu. Vilket gör mig till ett vrak. Jag gillar inte att sova så länge, jag vill upp och göra en massa saker. Men jag vet iaf vad detta innebär. Börjar det brinna här i huset så kan väl någon komma och rädda mig eftersom jag inte ens kan vakna av en väckarklocka som kan väcka mina grannar..


RSS 2.0