God morgon;)

dsc03714 (MMS)

God morgon;)


Till Lisa:) ...

Till Lisa:) Mot Upsala och valborg!


Hej då Östersund

Nu är resväskan packad, biljetten är med och jag är redo för en tågtur på 5 timmar.. Stockhome here I come!


Packad?

Varför gör jag alltid såhär? Klockan är snart 22:00 och jag sitter i soffan... och INTE har jag packat inför min lilla tripp! Att det ska vara så svårt?! Tåget går kl 06:00 så det innebär att jag måste vara uppe senast 04:30 för att hinna.. Så nu är det dags att snabbpacka och sen se till att jag får några timmars sömn innan jag ska upp igen.

Sweet dreams



En underbar dag

Ännu en dag med sol, hur underbart är inte det? Kommer bli svårt att koncentrera sig i allt vetenskapligt arbete som måste studeras idag. Planerar alltså min dag utomhus. Jag har kommit fram till att jag är en vädermänniska. När det är dåligt väder har jag samma humör som vädert, men är det soligt och härligt då skiner jag ikapp med solen med mitt humör. Igår på vägen hem mötte jag ett säkert vårtecken, nämliken skilla och påskliljor :)

 


Sooool

Solen är på toppenhumör idag jag jag säga, bara skiner och skiner och inte ett moln. Vilken härlig dag det kommer bli. Gårdagen började lika strålande men slutade mindre strålande. Vi skulle ut och skaka på rumpan men jag var hemma innan midnatt, och kanske var det lika bra det ändå för idag vakande jag tidigt och utvilad. Nu ska jag först ta en sväng om med herr damsugare och sen ska jag göra mig klar för att spendera dagen i badhusparken.

Ha en fin dag!






Drömmarnas land

Jag vet inte vad som har hänt, men den senaste tiden har jag haft drömmar om allt möjligt. Nu senast inatt drömde jag om att min lillasyster träffat en vampyr, ja Edward.. Och hon var förföljd av vampyrerna från Volturi.. Jag fick gömma mig i en bil för att jag inte skulle "lukta". Sen va det något konstigt inslag i drömmen.. Lakanen skulle brännas eftersom de hade lukt efter Edward och syster.. Mamma ringer då försäkringsbolaget och gissa man får nya lakan om man är förföljd av vampyrer.. Jag vet hur lustigt detta låter! Galet så att säga, men jag kommer inte sluta med mina Twilight böcker :)


Morning

Är riktigt seg idag. Trotts att jag har sovit riktigt bra så vaknade jag mindre utvilad och med en lätt huvudvärk :S Mindre kul. Men huvudvärken ska inte få styra min dag. Så därför ler jag så mycket jag kan just nu för att skrämma bort det dystra humör som en huvudvärk för med sig.. Jag vet jag är konstig, men det är inget nytt haha ;) Nu ska jag göra mig redo för ännu en dag på jobbet.


Hoppa att du får en fin dag!


Biggest... tears

Varför ska jag alltid till att gråta när jag ser på Biggest Loser? jag menar är jag en vekling eller är detta program verkligen så pass känslosamt som jag upplever det? Tårarna rinner fint och sakta ner för kinden när jag ser hur de kämpar för att nå ett hälsosammare liv. Det är med beundran jag fäller mina tårar.

Tisdag

Sitter eller snarare halv ligger utslagen i soffan. Det har varit en intensiv och energikrävande dag nämligen. Började med en tenta imorses, sen begav jag mig direkt till jobbet för ett heldags pass... Det var kul att jobba, var ett tag sedan nu, och mer blir det. Har nämligen pass imorgon och på torsdag. Nu ska jag se till att få lite mat i magen som kurrar...

God morgon?

Ville inte alls gå upp när klockan ringde. Att det ska vara så svårt och jobbigt att gå upp?! Snoozade i 45 minuter men inte hjälpte det. Nää nu blir det dags för rutiner i veckan som kommer nu.. Idag blir det plugg till 110% dvs slutspurten innan tentan som är imorgon. Sen ska jag jobba tisdag, onsdag och torsdag, ska bli så kul. Men sen måste jag skriva och sätt uppsatsen i rullning. Känns väldigt segt just nu innan man hunnit rikta in sig i rätt ämne osv. Nää nu blir det frukost och sen plugg..


Glad påsk!

dsc03659 (MMS)

Glad påsk!


Låååångfredag

Sitter här vid köksbordet och sliter med pluggandet. Inte det jag skulle vilja göra en dag som denna men vad ska man göra när man är student? Har en känsla av att denna långfredag kommer att bli en låååång sådan. Ska springa ner till hemköp och köpa något gott tills ikväll och överraska Niclas.

Dagen

Jag och pojken min tog en sväng på stan. Var nämligen riktigt less på att sitta hemma och försöka (!) plugga. Ibland försvinner verkligen motivationen helt och hållet för mig.. Men jag antar att det är så ibland speciellt när man pluggat i snart 3 år... Men en sväng på stan blev det allt :) Älsklingen hittade ett par vita tygskor som han köpte till mig, han tyckte nämligen att jag skulle ha dem till sommaren.. Så gulligt.. Gillar dem riktigt mycket och nu sitter och och beundrar dem här vid bordet. När jag var i Göteborg hittade jag en sjal som jag blev helt kär i! Färgerna kommer att passa min solbränna i sommar ;) Ser allt framför mig, ett par slitna jeanshorts, ett vitt oversize linne, den nya sjalen och mina nya coola skor! Som jag längtar!!!




Skorna har en dragkedja på sidan, hur bra som hellst så slipper man knyta dem hela tiden ;)




Jag önskar mig....

Åh jag har fått ett kamera behov. Jag har tyvärr bara kameran på min mobil då min digitalkamera gick sönder för typ två år sedan(!!!!!). Slösurfade runt och hittade då denna skönhet :) Denna kommer stå med på min önskelista när jag fyller år, även om det är fem månader kvar.. Men den som väntar på något gott hihi..


 

PowerShot G11


RSS 2.0