Onsdag 22 september

Idag har det varit en riktig slappar-dag. Kroppen bara skriker och känner sig inte helt hundra, så därför bestämde jag mig för att ta det lugnt hemma. Jag har organiserat min vecka, eller det som är kvar av den... Jag är lite av ett kontroll freak, men jag ser det som något positivt! Om ca 3 veckor har jag ett seminarium i skolan på en bok om mobilitet som är på engelska. Jag har redan satt mig ner och börja läsa vilket känns väldigt skönt. Vill läsa färdigt boken så snart som möjligt så jag kan ta tag i nästa kurslitteratur, som damp ner i brevlådan idag! Just nu är jag så pepp på att plugga eftersom det troligtvis blir min sista termin som student.

Jag hade tänkt att jag skulle iväg på ett bodypump pass under eftermiddagen, men det blev inte riktigt så. Hoppas kunna komma iväg på passet som är på lördag om jag är hemma dvs. Annars blir det ett gympass imorgon efter skolan.

Natti natti!

...

Sommaren är förbi och lika så denna torka på min blogg. Sommaren har bestått av jobb och plugg. Så när skolan drog igårn för tre vckor sedan var jag helt slutkörd. Visste inet hur jag skulle orka, men nu förstår jag vad alla säger att man ska passa på att njuta medans man är student. Eftersom man kan styra över sig egen tid för det mesta så innebär det även att man kan ta en sovmorgon här och där mitt i veckan! Så nu är jag fylld med energi och ser längtar tills efter jul. För då flyttar jag :D

RSS 2.0