Bubbla?

Jisses vad denna vecka har gått fort. Har nyss varit och lämnat av syster vid flygbussen och snart sitter hon på planet tillbaka till Stockholm. Det var kul att hon var här, men jag har kommit fram till att det är skönt att man inte längre bor tillsammans.
Jag trodde ett tag att hennes bild av en rosa sockersöt bubbla till värld skulle tränga in sig i min hjärna, men jag tror jag har klarat mig. Att livet skulle vara som en Hollywood film är något som min syster tror på. Jag tror till och med att hon tror att hon själv är Carry i Sex and the city..


Soooooovmorgon

Det blev en härlig sovmorgon. Det var längesedan jag tog en riktig sovmorgon, du vet, man vaknar ser på klockan, inser att den bara är 9 och somnar om igen. Min syster står och bakar förfullt, det är något nyttigt bröd som ska likna scones.. Upp till bevis ;) haha.


Torsdagens övning(ar)

Jag har fått besök av min syster och det märktes må jag säga. Vaknade av en smäll inatt. Min syster knockade mig i ansiktet med din armboge, gissa om det gjorde ont! Helt ovetande om vad hon hade gjort sov hon vidare när jag puttade på henne. Ja vissa sover tydligen bra...
Nu ska jag snart iväg på föreläsning, eller snarare labb. Låter lite konstigt att ha labb i en statistik kurs, men säger läraren att vi ska ha labb så är det väl så. Kursen är ganska så bra, förutom att lärarden körde igenom en 15hp kurs på  två timmar! Helt galen var hon! Jag och Mari satt och antecknade så att papperet nästan började brinna. När läraren sagt en mening som man memorerat hade hon redan hunnit säga ytterligare 20 andra meningar och detta innan man ens hunnit skriva färdigt den första.. Man var helt utmattad efter föreläsningen, så jag undrar hur labben kommer att bli...

Ha en trevlig dag!







Riktigt kyla

Det är riktigt kallt ute idag, nämligen -26,8! Jag borde ju vara van att det brukar bli kallt här i Östersund på vintern efter mina snart 3år, men inte det inte. Jag sitter och försöker analysera hur många lager kläder jag ska ta på mig. Ska jag ha 1 par trosor eller 7 par? 1 mössa eller 15? Det är tur iaf att jag bor så pass nära skolan som jag faktiskt gör... Så det kanske räcker med 3 mössor idag?!



Vitaminchock

Vaknade för en stund sedan och mitt huvud känns som sockervadd och min hals som ett ömt sår. Jag har inte riktigt tid för att bli sjuk med allt jag ska hinna göra denna vecka... Så nu har jag laddat upp med alla vitaminer jag kunde hitta hemma. Så nu lär min kropp hamna i någon  form av vitaminchock, men det är det värt om jag blir frisk!
Hade verkligen sett fram emot Bodybalance ikväll men jag får avboka passet. Ska försöka kurera mig hemma idag, men tro inte att jag inte ska plugga för det måste jag!

Passion för tyg

Jag sitter med ett leende på mina läppar. Denna kreation från Odd Molly kan man inte annat än älska. Tyvärr passar denna inte riktigt in i min student-budget. Priset är 1495.- vilket motsvarar ungefär halva min hyra... Men jag kan alltid drömma om att den hänger i min garderob. Skulle denna vara min så skulle den troligtvis få följa med mig på en mängd äventyr ;) Tänk vad man kan älska lite tyg...


fullsize
Bild http://oddmolly.com/collections/spring10


Veckan som komma skall

Veckan som kommer blir hektisk. Plugg står högst upp på schemat, så jag har inte tid att dagdrömma och varma stränder och turkost vatten. Ska försöka hinna med att träna också, det var ett tag sedan nu. Men det roliga med veckan som kommer är att jag kommer få fin besök av min storasyster Ia. Hon fyllde 26år i veckan så jag har en liten överraskning till henne, men det kan jag inte berätta om här eftersom hon läser blogger, haha.

Ska ta och sätta mig och organisera veckan, vad jag ska plugga och när.



Min semester i bilder


En halv galen helg

I fredags var det klassfest, en galen sådan, men oj så kul vi hade. Ska få bilder av Mari lite senare så då får du se hur vår kväll var...  Igår var det fest hos Martin, riktigt trevligt men det blev en tidig kväll. När jag kom hem satte jag på OS. Det blev ett nagelbitande drama och jag stod och hoppade och hejade i min soffa på Sverige. Och vilket resultat seda, ett OS-guld och ett OS-brons!

Nu ska jag ta och ringa till Mari och Sawita, kanske kan jag lura ut dem i snön :)


Soffpotatis?

Sitter i soffan och kan inte röra mig. Jag borde springa runt i lägenheten som en stirrig höna och fixa inför festen med klassen ikväll.. Men det bara går inte, jag kan inte ta mig upp ur soffan. Inte för att det är stökigt här hemma, har lite saker som vanligt som inte ligger på sin plats...  Jag kan inte påstå att jag är en soffpotatis, men kanske är det precis vad jag är? Nää jag tror jag sitter kvar i soffan ett tag till ;)


Back to reality

Semestern är slut. Dagarna på stranden med solens värmande strålar är förbi. Tänder en lampa och sätter mig nära den för att lossas att det är sol och jag ignorerar att jag hör plogbilen susa förbi mitt fönster.
Öppnar ögonen och förväntar mig att blicka ut över ett turkost hav, men blir genast besviken. Tårarna är inte långt borta, det enda som jag kan se är något vitt, det är inte sanden utan snön.
Att jag vill åka tillbaka till värmen kanske inte är så svårt att förstå...




På resande fot

Då var man i Stockholm! Kom hit igår kväll, så skönt att äntligen vara påväg. På måndag morgon åker jag nämligen till Fuerran, även kallat Fuerteventura. Känner att det är dags att komma bort från all snö. Idag blev det en sväng på stan med mamma, hennes man och pojkvännen  min. Nu sitter vi mer eller mindre utslagna och orkar inte röra oss...  Att gå på stan var lättare sagt än gjort, man hör folk skrika lite lätt för att det kommer snö från taken, har dom inte lärt sig att när det snöar kommer det snö på taken, som förr eller senare kommer att falla ner i fast eller flytande form? Mamma gick mitt i gatan och då menar jag verkligen mitt i gatan för att vara så långt bort från husen som möjligt. Hon tycker att jag är galen som går på trotoaren, men frågan är den, vem är det egenligen som är galen? Gå mitt i gatan, det strider mot allt min mamma har lärt mig, det åker ju bilar där...


Ska snart kolla igenom min resväska för att se om det är något som jag har glömt som måste köpas imorgon. Något som iaf är säkert är att jag inte behöver köpa några bikinis har typ 10 st olika med mig ;)




Torsdag

Meningen var att denna dag skulle börja med simmning med Mari för att sedan kasta oss över skolböckerna i biblioteket. Men så blev det inte riktigt. Mari ringde nyss och lät mer eller mindre som en skrovlig gammal bil, hon har blivit sjuk! Hua inte alls bra! Hoppas att hon kurerar sig ordentligt :)

Så då blir det till att jag pluggar själv idag med det ska nog gå bra. Tänkte snart ge mig iväg till skolan för att sedan kanske köra ett Body Pump pass i eftermiddag. Har helt glömt bort att jag måste packa idag också! Imorgon eftermiddag åker jag nämligen till Stockholm för på måndag åker jag iväg till solen! Det blir Fuerran en vecka, som förhoppningsvis ger mig en massa sol och värme.


Ni får hålla tillgodo med dessa underbara bilder från Fuerteventura så länge :)






www.ving.se




www.losviajesdelola.com


Biblioteket

Dagen som började med ett intensivt träningspass som följde av inte så lika intensivt pluggande i biblioteket. Jag trodde att man skulle vara tyst i ett bibliotek, eller i alla fall viska om man nu måste prata. Men icke det inte.. Det var ett himla kackel på en del. Försökte ge den onda blicken som i vanliga fall är väldigt framgångsrik hos killar. Men den är tydligen inte det på tjejer, för kacklet fortsatte och det fortsatte...


Fullt upp

Det är tenta dags på fredag i metodlära. Tentor har en förmåga att ta fram paniken hos mig, Jag sitter och gör allt och ingenting, stressar som en galninga för att lära mig alla begrepp. Men när jag ligger i sängen och funderar på begreppen är det helt tomt, panik nr 2. Kastar mig upp ur sängen, när klockan är påtok försent och börjar frenetiskt leta efter mina papper med begreppen, då slår det mig att jag beter mig som en galning. Varför står jag i hallen mitt i natten och ska försöka lära mig begrepp? Går tillbaka till sängen och ska försöka sova, räkna får eller något. Men vad gör min hjärna till ärta.. Itsället för får som skuttar omkring så ser jag dessa begrepp, det är som om jag har ett beroende, av begrepp som induktiv metod, förförståelse, hermenutik... Panik nr 3!

Så dagen kommer att bestå av att jag sitter gömd i biblioteket med mina begrepp. Men innan jag ska till skolan så tänkte jag möta upp Mari för en dos endorfiner på gymmet. Till min besvikelse igår när jag kom dit var det galet mycket folk där, gick inte att träna så det slutade med att jag gick därifrån efter ynka 20min. Men idag blir det nya tag, tror inte att det kan vara så mycket folk där kl 9 på morgonen. Ser fram emot ett möte med Mix-Tur idag, ska försöka se till att jag får åka med dem på en mässa i mars, men mer om det kommer senare.  

Det är dags!

Jag är tillbaka, med en grymt snygg blogg! Vad tycks? Jag älskar den verkligen!

Jag har ett mål med min blogg... Jag lovar att bjuda på äventyr av alla dess slag. Mari, min blogg-choach har sagt åt mig att göra minst ett blogginlägg varje dag. Vi får väl se hur det går med det, men jag är riktigt peppad för att ge mig in i denna galna bloggande värld!


RSS 2.0